MERSİN / YENİŞEHİR - Yenişehir Belediyesi Bilim ve Sanat Merkezi Anaokulu

Yenişehir Belediyesi Bilim ve Sanat Merkezi Anaokulu

Adres
KOCAVİLAYET MAH. 2927 SK. BİLİM VE SANAT MERKEZİ SİTESİ YENIŞEHIR BELEDIYESI VE SANAT MERKEZI BLOK NO 2 YENİŞEHİR / MERSİN
Vizyon
Yenişehir Belediyesi Bilim ve Sanat Merkezi Anaokulu olarak vizyonumuz çocukların ilgi ve ihtiyaçları,gelişim düzeyleri gözetilerek MEB´in okul öncesi eğitim programı çerçevesinde; evrensel, bilimsel temelli, kültürel etkinliklere önem veren, özgün, yaratıcı, orjinal ürünleri ve fikirleri destekleyen bir eğitim anlayışı ile eğitmine devam eden bir kurum olmaktır.
Misyon
Yenişehir Belediyesi Bilim ve Sanat Merkezi Anaokulu´nda öğrenciler bilgiyi ezbere dayalı olarak değil, araştırarak, sorgulayarak, yaparak ve yaşayarak edinirler. Çocuklar, özdisiplinli ve benlik saygısı gelişmiş, paylaşımcı, kendini ifade edebilen, sorumluluk sahibi, kendi haklarını korurken başkalarının haklarına saygı gösteren, gelenek ve göreneklerine karşı duyarlı bireyler olmak üzere eğitim alırlar.
Klima
yok